Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 mk citrom leve
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 kanál majonéz
1 mk Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
5 kanál margarin
30 dkg gomba
1 kanál pirospaprika
2 darab hal (konzerv, natúr, olajos, 125 g-os)
Leírás
A gombát megpirítjuk kevés olajon és fűszerezzük. A végén pirospaprikával megszórjuk. A haldarabokat kivesszük az olajból. A gerincet kihúzzuk, a húsdarabok közül. A haldarabkákat villával összetörjük. Ráöntjük a citromlevet, beletesszük a margarint és jól összekeverjük. Ha már nem darabos a margarin, hozzáadjuk a majonézt és a mustárt, majd ismét összekeverjük. Ha kell, utólag sózzuk, borsozzuk. Egy mixerrel, teljesen egyneműsíthetjük a krémet. A krémet félbevágott kiflire, vagy kenyér szeletekre kenjük. Salátalevéllel, citromkarikával, vékony szeletekre vágott retekkel, vékony sajtszeletekkel díszíthetjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4