Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vaj felét és az olívaolajat hevítsd fel, a felaprított hagymát, a fokhagymát és a lereszelt zellert dinszteld meg. Szórd bele a jó minőségű rizottórizst, 1-2 percig keverd. Akkor jó, ha már pattog és kissé elsápadnak a szemek. Most következik a bor. Adj hozzá egy kis merőkanálnyi, forró zöldség alaplét és kevergesd, amíg beissza a rizs. Jöhet a következő kanál alaplé, majd tovább, kanalanként a többi, amíg megpuhulnak a szemek. Keverj hozzá még egy-két kanál vajat és a parmezánt is, így kapod meg azt a rizottóalapot, amelyet aztán kedved szerint dúsíthatsz tovább. Tejföllel alaposan elkeverjük és finomra vágott snidlinggel tálaljuk.