Hozzávalók

1 kk tengeri só
20 dkg kristálycukor
2 dl tejszín
1 darab egész fahéj
1 dl édes vörösbor
1 kk őrölt szegfűszeg
1 csomag vaníliás pudingpor
0.9 dkg szilva (magozott)

Leírás

A szilvákat kimagozzuk, negyedekbe vágjuk. A vizet a borral, fahéjjal és a szegfűszeggel felrakjuk forrni, egy pyroflam edénybe. Ha elkezd forrni, hozzáadjuk a szilvát, majd a sót, cukrot, citromlevet, rumaromát és a vanília aromát. A pudingport kb. fél dl vízzel, simára keverjük és hozzáöntjük a leveshez. Közepes tűzön főzzük, majd hozzáadjuk a tejszínt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4