Hozzávalók

1 kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

20 dkg cukor

2 dl tejszín

1 darab fahéj (rúd)

1 dl vörösbor

1 kk szegfűszeg

1 csomag pudingpor (vaníliás)

0,9 dkg szilva (magozott)

Leírás

A szilvákat kimagozzuk, negyedekbe vágjuk. A vizet a borral, fahéjjal és a szegfűszeggel felrakjuk forrni, egy pyroflam edénybe. Ha elkezd forrni, hozzáadjuk a szilvát, majd a sót, cukrot, citromlevet, rumaromát és a vanília aromát. A pudingport kb. fél dl vízzel, simára keverjük és hozzáöntjük a leveshez. Közepes tűzön főzzük, majd hozzáadjuk a tejszínt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


Tesco téli baba magazin

További információ  Információ

Tesco Húsvét tele illatokkal

További információ  Információ



Ajánlatunk a hipermarketekben érvényes.
A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Egyes termékek esetében a választék áruházanként eltérő lehet, a részletekről kérjük érdeklődjön áruházainkban. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!
Érvényességi adatok
Érvényességi adatok
1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3