Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Hevítsük fel az olajat és pirítsuk meg benne a rizst. Öntsük fel a húslevessel, forraljuk 1-2 percig, majd húzzuk le a tűzről és fedő alatt, hagyjuk saját gőzében párolódni. A csirkehúst kicsontozzuk, ha szükséges és vágjuk apróra. Megfuttatjuk kevés olajon, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a felszeletelt gombát. Együtt megpároljuk. Ha a rizs megpuhult, adjuk hozzá a borsót, a gombát, a húst, fűszerezzük sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel. A rizottót tányérra rakjuk és meghintjük reszelt sajttal.