Hozzávalók
5 dkg liszt
1 kanál tej
½ tk sütőpor
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj (+ 1 liter)
1 fej hagyma
3 kanál szójaszósz
5 dkg keményítő
10 dkg chili szósz (erős)
1 dl ásványvíz
1 kg tengeri halfilé (kemény húsú)
Leírás
Keverjük össze a lisztet, a keményítőt, a sót és a sütőport. Dolgozzuk össze az ásványvízzel és a tejjel. Tegyük hideg helyre. Közben csíkozzuk fel a paprikákat. A hagymát vágjuk kockára. Forrósítsunk fel két evőkanál olajat és pároljuk benne 5 percig a paprikát és a hagymát. Adjuk hozzá a chiliszószt és öntsük fel 1 dl vízzel. Erős tűzön főzzük, 8 percig. Forrósítsuk fel az olajat. Vágjuk kockára a halat. Mártsuk a sütőporos panírba és süssük ki. Ha kész, szedjük ki konyhai törlőkendőre, hogy lecsoroghasson róla az olaj. Locsoljuk meg a zöldséget szójaszósszal és azzal tálaljuk a halat.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4