Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vágjuk a gyümölcsöket kisebb darabokra.
Tegyük a gyümölcsöket egy tepsibe és kavargassuk őket.
Adjunk hozzá cukrot attól függően, mennyire édesek a gyümölcseink. (Tipp: A gyümölcsök súlyának felével egyező mennyiség elegendő lesz.)
Oszlassuk el rajta a szegfűszeget, egy széttört fahéjrudat és három csillagánizst. Ízlés szerint néhány kis kockányi gyömbért is adhatunk hozzá.
Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra és süssük körülbelül 30 percig. 10-15 perc múlva kavarjuk meg egy kicsit.
Öntsük üvegpoharakba, míg meleg, és koronázzuk meg néhány csepp vodkával, rummal vagy szilva brandyvel, hogy hosszabb ideig elálljon. Hagyjuk kihűlni, tálalásig hűtőben tároljuk.