Receptek Főételek Húsos ételek Sörös malacsült

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl étolaj
20 dkg füstölt szalonna
1 csipet fűszersó
2 doboz világos sör
3 kg malac császár

Leírás

A malac bőrét, éles késsel, rácsosan beaprítjuk, majd alaposan sózzuk, de a bőrét ne érje só. Süthetjük faparázson, vagy sütőben is, ilyenkor a tepsibe fektessük és öntsünk bele sört. A malac bőrét, sülés közben kenegessük sörbe mártott szalonnával, így ropogós és piros lesz. Sütési idő: 2-2, 5 óra. A malacsülthöz párolt káposzta, vagy burgonyapüré illik.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4