Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A krumplit héjában megfőzzük, amíg a krumpli fő, van időnk előkészülni. A hagymát, a paprikát és a paradicsomot felszeleteljük. A tojást beleütjük egy tálkába, enyhén felverjük, hozzáadjuk a két doboz tejfölt, sózzuk, borsozzuk, adunk hozzá egy kis mustárt, és összekeverjük. Ha a krumpli kihűlt, meghámozzuk és felszeleteljük. Előveszünk egy edényt, és kezdődhet a rétegezés. Az aljára megy egy réteg krumpli, arra hagyma, majd a sonka, a paprika és a paradicsom. Ezt meglocsoljuk egy kis mártással, majd újra egy réteg krumpli következik, és így tovább, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A krumplirétegeket mindig sózzuk! A tetejét természetesen krumplival zárjuk le, meglocsoljuk a maradék mártással, pár karika paradicsomot rakunk a tetejére, majd sajtot reszelünk rá. Végül mehet az előmelegített sütőbe.