Receptek Gyerekmenü Előételek Pudingos gyümölcsleves
Hozzávalók
1 l tej
1 csomag vaníliás cukor
1 csipet fahéj
1 csipet citromlé
1 csipet szegfűszeg
1 darab ananász (konzerv)
1 csipet szerecsendió
1 kanál meggybefőtt
1 csomag pudingpor (vaníliás)
1 darab befőtt (barack)
Leírás
Az összes gyümölcsöt, a levével együtt, beleöntöm egy lábosba. A barackot kisebb kockára vágom. Teszek hozzá szegfűszeget, fahéjat, kevés citromlevet és forrástól számított, kb. 5 percig főzőm. Addig, a pudingport kikeverem egy kis tejjel, illetve a vaníliás cukorral és a levesbe öntöm. Tejjel hígítom és a legvégén beleteszek egy csipetnyi őrölt szerecsendiót. Hűtve, tejszínhabbal és vaníliafagyival az igazi.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4