Receptek Főételek Húsos ételek Sertéshúsos zöldségragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
60 dkg burgonya
½ dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 szál sárgarépa
1 csokor friss petrezselyem
20 dkg zöldborsó
1 szál fehérrépa
60 dkg sertéskaraj

Leírás

Forró olajon a kockára vágott sertéskarajt pirosra sütjük, majd rászórjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, kicsit összepirítjuk, félig felöntjük vízzel, ha felforrt hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát,fehérrépát, sózzuk, borsozzuk, és közepes tűzön fedővel letakarva, félpuhára pároljuk. Ekkor rászórjuk a zöldborsót, a kockára vágott burgonyát, és felöntjük annyi vízzel, hogy háromnegyedig ellepje, ha felforrt, sóval, borssal, aprított zsályával, petrezselyemmel ízesítjük, közepes tűzön készre pároljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4