Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az egyik legfinomabb nyári krémleves. Készítsd egyszerűen receptünk alapján, és fogyaszd behűtve a nyári melegben!
Másfél dinnyét leturmixolunk.
Hozzáadjuk a tejszínt, tejet, mézet vagy cukrot - ízlés szerint adjuk hozzá, attól függően, milyen édes a dinnye.
Fűszerezzük egy teáskanál szerecsendióval, fahéjjal, citromhéjjal, vaníliával.
Jól behűtjük és maradék fél dinnyét felkockázzuk.
Ezt beledobáljuk tálalásnál, majd tejszínhabot nyomunk a tetejére.
TIPP
A fűszeres, fahéjas sárgadinnye krémleves hidegen lesz igazán frissítő! Hűtsd be jól tálalás előtt, hagy pár órára a hűtőben, hogy az igazi frissítő hatást elérd.
TUDTAD?
A sárgadinnye krémleves percek alatt elkészíthető, főzés nélküli nyári étel. Így nem kell a nyári melegben a forró tűzhely mellett állnod órákig, és a gyümölcs vitamintartalma is a maximális marad.