Receptek Főételek Húsos ételek Szárnyas rizottó
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
15 dkg sajt
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
40 dkg csirkemellfilé
40 dkg rizs
6 dl húsleves
1 csokor petrezselyem
15 dkg gomba
15 dkg zöldborsó
Leírás
Hevítsük fel az olajat és pirítsuk meg benne a rizst. Öntsük fel a húslevessel, forraljuk 1-2 percig, majd húzzuk le a tűzről és fedő alatt, hagyjuk saját gőzében párolódni. A csirkehúst kicsontozzuk, ha szükséges és vágjuk apróra. Megfuttatjuk kevés olajon, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a felszeletelt gombát. Együtt megpároljuk. Ha a rizs megpuhult, adjuk hozzá a borsót, a gombát, a húst, fűszerezzük sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel. A rizottót tányérra rakjuk és meghintjük reszelt sajttal.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4