Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sárgabarackot lobogó vízbe rakom, szűrőkanállal egy edénybe szedem. A barack akkor jó, ha éppen megsötétedik a héja. Egy edénybe szedem, egyszerre csak annyit forrázok le, amit pár perc alatt meg tudok hámozni, mert az értékes anyagai, már itt kezdenek elveszni. Egy hibátlan zománcú lábasba teszem a hámozott, magozott barackot. Mikor végeztem, rászóróm a kristálycukrot. Másnap a barackot, cukrot és a 3:1-bent összekeverem, majd felhevítem forráspontig. Addig főzöm, amíg sűrűn folyóssá nem válik. Forrón üvegbe szedem, fejre állítom és száraz dunsztba teszem.