Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

50 dkg kristálycukor
3 kg kajszibarack
3 kanál dzsemfix

Leírás

A sárgabarackot lobogó vízbe rakom, szűrőkanállal egy edénybe szedem. A barack akkor jó, ha éppen megsötétedik a héja. Egy edénybe szedem, egyszerre csak annyit forrázok le, amit pár perc alatt meg tudok hámozni, mert az értékes anyagai, már itt kezdenek elveszni. Egy hibátlan zománcú lábasba teszem a hámozott, magozott barackot. Mikor végeztem, rászóróm a kristálycukrot. Másnap a barackot, cukrot és a 3:1-bent összekeverem, majd felhevítem forráspontig. Addig főzöm, amíg sűrűn folyóssá nem válik. Forrón üvegbe szedem, fejre állítom és száraz dunsztba teszem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 13ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 13ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 13ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4