Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A salátát megtisztítjuk, majd leveleire szedjük. A zöld leveleit megmossuk, megszárítjuk, és csíkokra vágjuk. A hagymát apró kockára vágjuk, majd a vajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a salátát, és gyorsan megforgatjuk, amíg összeesik. Húslevessel felöntjük, majd megfőzzük. A levest pépesítjük, áttörjük, felforrósítjuk, citromlével, sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük. Tejszínnel dúsítjuk. Levesgyönggyel kínáljuk. http://www.youtube.com/watch?v=jUV6bb2Y_2s