Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lazacfilét szeletekre vágjuk és bedörzsöljük sóval és borssal. Frissen facsart citromlevet csepegtetünk rá. A vajat habzásig hevítjük és beleszórjuk a lisztet, elkeverjük, majd felengedjük forró tejjel és elkeverjük. Fűszerezzük és citromlével, valamint a fűszerekkel tesszük pikánssá. Egy serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat és a teavajat. Ha meleg a zsiradék belerakjuk a halszeleteket és 5-6 perc alatt, megsütjük a halszeletek mindkét felét. Tálaláskor a halra öntjük a pikáns mártást. Köretnek, valamilyen burgonya köretet készítsünk.