Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

4 dl tej
80 g kristálycukor
2 dl tejszín
6 darab tojás
40 g porcukor
1 rúd vanília
4 darab zselatinlap (7 g)
4 kanál citromlikőr
200 g ribizli

Leírás

A ribizlit összeturmixoljuk, leszűrjük, belekeverjük a porcukrot és a likőrt. A tejet, a hosszában felhasított vaníliarúddal felforraljuk, majd lefedjük. A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A tojássárgákat kikeverjük a cukorral, apránként hozzászűrjük a meleg tejet, majd forró vízfürdőbe állítva, folyamatosan keverve, besűrítjük, majd lehúzzuk a tűzről. A zselatinlapból kinyomkodjuk a vizet, a forró krémben olvadásig keverjük, majd kihűtjük. Amikor a krém dermedni kezd, kíméletesen hozzákeverjük, a kemény habbá vert tejszínt. Arányosan elosztva, 4 kehelybe töltjük. Lefedjük és legalább 3 órára behűtjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 10ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 10ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 10ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4