Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A ribizlit összeturmixoljuk, leszűrjük, belekeverjük a porcukrot és a likőrt. A tejet, a hosszában felhasított vaníliarúddal felforraljuk, majd lefedjük. A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A tojássárgákat kikeverjük a cukorral, apránként hozzászűrjük a meleg tejet, majd forró vízfürdőbe állítva, folyamatosan keverve, besűrítjük, majd lehúzzuk a tűzről. A zselatinlapból kinyomkodjuk a vizet, a forró krémben olvadásig keverjük, majd kihűtjük. Amikor a krém dermedni kezd, kíméletesen hozzákeverjük, a kemény habbá vert tejszínt. Arányosan elosztva, 4 kehelybe töltjük. Lefedjük és legalább 3 órára behűtjük.