Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A diót megpirítom,majd hagyom kihűlni.Egy lábosba morzsolom a sajtot,majd ráteszem a tejszínt,és hozzáöntöm a brandyt. Közepes lángon kevergetve felforralom.Ha a tejszín elkezd gyöngyözni lejjebb veszek a lángból. Gyenge tűzön 8 percig forralom,(sűrűnek kell lennie). Közben a diót durvára vágom,a felét belekeverem a mártásba,másik felét félreteszem. A tésztát leszűröm,lecsepegtetem,addig a mártást beízesítem a fűszerekkel.Ezután belekeverem a tésztát,majd néhány kanálnyi tésztafőző vizet adok még hozzá,és az egészet újból jól összekeverem. Tetejét a félretett dióval megszórjuk.