Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A paradicsompürét belerakjuk egy edénybe, felengedjük vízzel és hozzáadjuk a fűszereket. Felforraljuk és beleszórjuk a lencsét, majd 30-35 perc alatt megfőzzük. Közben elkészítjük a rántást. Teflonba beleöntjük az olajat, felforrósítjuk, hozzákeverjük a lisztet. Mikor zsemleszínűre megpirul, levesszük a tűzről és pirospaprikát keverünk hozzá. Ha a lencse megfőtt, hozzákeverjük a rántást, és az egészet felforraljuk. Ha nem elég ízes, a végén kevés ételízesítőt tehetünk bele. Valamint a végén, egy kevés ecetet is belekeverünk a főzelékbe.