Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Előételek Hideg előételek Padlizsánkrém mogyoróval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
4 kanál extra szűz olívaolaj
5 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej lilahagyma
1 darab citrom
1 tk mustár
1 marék friss petrezselyem
2 darab padlizsán
15 dkg mogyoró
1 marék metélőhagyma

Leírás

A padlizsánokat négybe vágjuk, és tepsibe rakjuk. Sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk olívaolajjal. Előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük. A mogyorót forró serpenyőben megpirítjuk, folyamatos rázás mellett, hogy ne égjen meg. A megsült padlizsánokat meghámozzuk, és aprítógépbe rakjuk. Adunk hozzá mustárt, fokhagymát, pirított mogyorót. Összedolgozzuk, majd ízesítjük sóval, borssal, citromlével. Adunk hozzá vajat, petrezselyemzöldet és snidlinget. Alaposan összeaprítjuk, majd egy tálba rakjuk, és hűtőbe tesszük. Tálaláskor paradicsommal és lilahagymával kínáljuk, a péksütemény mellett.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 5ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 5ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 5ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4