Receptek Főételek Húsos ételek Csirkehúsos penne
Hozzávalók
250 g durum penne
2 darab csirkecomb (csontozott)
1 marék szárított gomba
180 ml főzőkrém
75 g parmezán
1 marék friss petrezselyem
2 csipet só és bors
Elkészítés
 alt=
1
Főzzük meg a tésztát a csomagolásán szereplő leírás szerint.
 alt=
2
Vágjuk kockára a csirkehúst, a gombát pedig tegyük vízbe.
 alt=
3
Süssük serpenyőben a csirkehúst kb. 10 percig.
 alt=
4
Öntsük le a vizet a gombáról, süssük 5 percig levesalappal.
 alt=
5
Tegyük a serpenyőbe a csirkehúst, a reszelt sajtot, adjuk hozzá a tésztafőzés után megmaradt vizet és a főzőkrémet.
 alt=
6
Főzzük össze. Adjuk hozzá a főtt tésztát és alaposan keverjük össze. Tálaljuk petrezselyemmel és reszelt sajttal.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4