Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst szeletekre vágjuk, majd egy tálban összekeverjük a mustárral, ízlés szerinti só, bors mennyiséggel. Ezt leöntjük az olajjal, majd lefedjük, és hűtőben minimum 12 órát, de inkább 1 napot pihentetjük. A hűtőből kivéve, előmelegített serpenyőn, a rajta levő kevés olajjal megsütjük (érdemes grill serpenyőt használni, hogy a mustár ne égjen le róla). Ízlés szerint, csinálhatjuk csípősre, egy kevés cayenne-i bors segítségével. A megsült húsokat tepsire rakjuk, és rárakjuk a barackbefőttet. Megszórjuk sajttal, és előmelegített sütőben, pirosra sütjük. Burgonyapürével tálaljuk.