Receptek Főételek Hal Túró fagylalt
Hozzávalók
7 dl tej (zsíros, langyosítva)
4 darab tojás sárgája
3 dl habtejszín
1,5 csésze gyümölcscukor
20 dkg áttört túró
Leírás
A tojások sárgáját kikeverem a vaníliával és a cukorral, majd lassan felöntöm a langyos tejjel. Erős tűzön, folytonosan kevergetve, addig főzöm, amíg nem sűrűsödik be. Nem kell felforralni. A tűzről lehúzva, hozzáöntöm a tejszínt. Megvárom, hogy kihűljön és csak akkor teszem bele a túrót. Semmiképpen sem előbb. Fagyigépbe teszem, majd zsupsz a hűtőbe. Eleinte az összes túró lesüllyed az aljára, de a sok kavargatás alatt, szépen, egyenletesen eloszlik és a hűtés miatt, úgyis marad.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4