Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál finomliszt
1 dkg étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
5 dkg mustár
4 darab csirkecomb
1 marék friss petrezselyem
1 csipet ételízesítő

Leírás

A csirkecombokat sózzuk, és kevés olajon pirítsuk meg, majd vegyük ki. Ebben a zsiradékban futtassuk meg a fűszereket és a mustárt, majd öntsük fel vízzel, és forraljuk ki. Rakjuk bele a csirkecombokat, és főzzük puhára. Ha puhák a csirkecombok, akkor vegyük ki őket, és habarjuk be, majd tejföllel, vagy tejszínnel dúsítsuk. Köretnek párolt rizs, vagy tészta köret is tökéletes.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4