Receptek Főételek Húsos ételek Burgonyás lecsó sonkával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 gerezd fokhagyma
4 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
1 fej vöröshagyma
40 dkg sonka
80 dkg burgonya
½ dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 kanál pirospaprika
4 darab zöldpaprika
Leírás
A sonkát csíkokra vágjuk, a forró olajon megfuttatjuk és hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, valamint a zúzott fokhagymát. Pár percig tovább pirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről és megszórjuk fűszerpaprikával. Összekeverjük, hozzáadjuk a cikkekre darabolt burgonyát és annyi vizet öntünk rá, hogy háromnegyedig ellepje. Ha felforrt, sózzuk, borsozzuk és fedővel letakarva, közepes tűzön, kicsit előfőzzük. Beletesszük a szeletelt zöldpaprikát, a cikkekre vágott paradicsomot, összekeverjük és fedő nélkül, lassú tűzön, készre főzzük. Ha elkészült, paradicsommal és zöldpaprikával díszítjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4