Receptek Főételek Húsos ételek Mézes-kapros csirkeszárny

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab citrom
12 darab csirkeszárny
1 dl méz
1 csipet friss kapor

Leírás

A csirkeszárnyakat sózzuk és olajozott tepsibe rakjuk, majd berakjuk sülni, 170 fokos sütőbe. Ropogósra sütjük őket. Közben, a mézet a kaporral és a citromlével kikeverjük, majd mikor megsültek a szárnyak, ráöntjük a szószt. Salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4