Receptek Desszertek Sütést igénylő Mentás zöldborsófőzelék

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál kristálycukor
5 kanál extra szűz olívaolaj
10 dkg vaj
1 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
4 dl húsleves alaplé
80 dkg zöldborsó
1 kk ételízesítő
1 csokor menta
5 kanál finomliszt

Leírás

A zöldborsót vajon megpároljuk, közben a mentalevelet leturmixoljuk olívaolajjal és ráöntjük a borsóra. Fűszerezzük és liszt szórással sűrítjük, ha megpuhult a borsó. Elkeverjük benne a lisztet és felengedjük forró húslevessel. Kiforraljuk és egy kevés tejszínnel elkeverjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4