Hozzávalók

4 kanál kakaópor
40 dkg babapiskóta
30 dkg gesztenyemassza
20 dkg meggybefőtt
3 dl tej
4 dl növényi tejszín
1 tasak vaníliás pudingpor

Leírás

25 dkg babapiskótát könnyedén megáztatunk, rumos tejben. Lerakjuk egy tálba, rákenjük a pudingport (amit elkészítünk a leírásnak megfelelően.) Ráreszeljük a gesztenyét, arra a kimagozott meggyet tesszük, aztán mehet rá a maradék babapiskóta. Felvert tejszínhabbal díszítjük, és megszórjuk kakaóval. Ajánlom mindenkinek, mert ellenállhatatlanul finom!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4