Hozzávalók

4 kanál kakaópor

40 dkg babapiskóta

30 dkg gesztenyemassza

20 dkg magozott meggybefőtt

3 dl hideg tej

4 dl növényi tejszín

1 tasak főzés nélküli pudingpor

Leírás

25 dkg babapiskótát könnyedén megáztatunk, rumos tejben. Lerakjuk egy tálba, rákenjük a pudingport (amit elkészítünk a leírásnak megfelelően.) Ráreszeljük a gesztenyét, arra a kimagozott meggyet tesszük, aztán mehet rá a maradék babapiskóta. Felvert tejszínhabbal díszítjük, és megszórjuk kakaóval. Ajánlom mindenkinek, mert ellenállhatatlanul finom!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4