Hozzávalók
4 kanál kakaópor
40 dkg babapiskóta
30 dkg gesztenyemassza
20 dkg magozott meggybefőtt
3 dl hideg tej
4 dl növényi tejszín
1 tasak főzés nélküli pudingpor
Leírás
25 dkg babapiskótát könnyedén megáztatunk, rumos tejben. Lerakjuk egy tálba, rákenjük a pudingport (amit elkészítünk a leírásnak megfelelően.) Ráreszeljük a gesztenyét, arra a kimagozott meggyet tesszük, aztán mehet rá a maradék babapiskóta. Felvert tejszínhabbal díszítjük, és megszórjuk kakaóval. Ajánlom mindenkinek, mert ellenállhatatlanul finom!
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4