Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A zsírt megolvasztjuk, belehelyezzük a megtisztított, feldarabolt csirkét,majd fedő alatt félpuhára pároljuk. Közben a füstölt szalonnát apró, egyenletes kockákra vágjuk, félig kiolvasztjuk, megdinszteljük benne a vöröshagymát és felhasználásával lecsót készítünk, de a paprikát nem sütjük puhára, a paradicsomot csak előkészítjük, de nem tesszük bele. A félig megpuhult csirkét zsírjára sütjük,pirospaprikát adunk hozzá, belekeverjük a hagymás szalonnazsíron átsütött paprikát a paradicsomot, a csirkét, fűszerezzük sóval, ételízesítővel és puhára pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.