Receptek Főételek Húsos ételek Kapros túróval töltött csirkemellfilé

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
10 dkg finomliszt
1 fej fokhagyma
3 dl étolaj
25 dkg tehéntúró
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab csirkemell
25 dkg zsemlemorzsa
2 kanál natúr joghurt
1 csipet szárított kapor

Leírás

A csirkemellet kinyitogatjuk és sózzuk, borsozzuk. Alaposan megütögetjük. A túrót fűszerezzük, a fokhagymát finomra vágjuk, a kaporral együtt és a túróhoz adjuk. Adunk hozzá egy kevés joghurtot és összekeverjük a tölteléket. A csirkemell szeletekre helyezzük a túrót és szorosan feltekerjük. Lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk a tekercseket és bő, forró olajban megsütjük. Vigyázzunk, hogy ne legyen túl forró az olaj, mert akkor a közepe nem sül át. A sárga burgonyát párolóedényben megpároljuk, majd összetörjük. Egy csipetnyi sóval és vajjal kihabosítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4