Hozzávalók

10 dkg porcukor

1 darab citrom héja

1 kg eper

2 dl fehérbor

1 dl almalé

1 darab narancshéj

1 marék bazsalikom levél

Leírás

A bort, az almalevet és a 10 dkg porcukrot elkeverjük. Beletesszük a citrom és a narancs reszelt héját. Az epreket félbevágjuk és a boros lébe tesszük. Pár percet állni hagyjuk, hogy az ízek átjárják a gyümölcsöt, majd poharakba, vagy tálkákba adagoljuk. Tetejére bazsalikomot tépkedünk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4