Hozzávalók

20 dkg kristálycukor
2 gerezd fokhagyma
5 cl ecet
1 fej lilahagyma
2 rúd egész fahéj
3 kanál zselatin (dzsemfix)
1 dl alma cider
1 darab lila káposzta
2 darab őrölt ánizs

Leírás

A hagymát felszeleteljük, majd a zsiradékban, puhára sütjük a fahéj rúddal és ánizzsal. Közben, vékonyan felszeleteljük a káposztát, vagy legyaluljuk. A hagymához öntjük az ecetet, almabort és a cukrot, majd elkeverjük. Amikor a cukor elolvadt, hozzáadjuk a káposzta csíkokat és elkeverjük. Fedő alatt, alacsony hőfokon, 30 percig rotyogtatjuk. A körtét megpucoljuk, magházát eltávolítjuk, kis kockákra aprítjuk és a káposztába keverjük. További 20-30 percig főzzük, majd leturmixoljuk. Mielőtt kész lenne, belekeverjük a dzsemfixet és kiforraljuk. Üvegekbe töltjük és száraz-dunsztoljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
120 perc
Előételek
2 3 4