Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát felszeleteljük, majd a zsiradékban, puhára sütjük a fahéj rúddal és ánizzsal. Közben, vékonyan felszeleteljük a káposztát, vagy legyaluljuk. A hagymához öntjük az ecetet, almabort és a cukrot, majd elkeverjük. Amikor a cukor elolvadt, hozzáadjuk a káposzta csíkokat és elkeverjük. Fedő alatt, alacsony hőfokon, 30 percig rotyogtatjuk. A körtét megpucoljuk, magházát eltávolítjuk, kis kockákra aprítjuk és a káposztába keverjük. További 20-30 percig főzzük, majd leturmixoljuk. Mielőtt kész lenne, belekeverjük a dzsemfixet és kiforraljuk. Üvegekbe töltjük és száraz-dunsztoljuk.