Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az almákat meghámozzuk, és lereszeljük. Fahéjjal megszórjuk, és állni hagyjuk. A tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjét kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a cukrot és a vaníliarúd kikapart belsejét. Reszeljünk a habba 1 db citrom és 1 db narancs héját. Keverjük bele a tojások sárgáját. Szórjuk rá a lisztet, és lazán keverjük át a tésztát, majd forgassuk bele a reszelt almát. Ha összeállt a tészta, akkor vajazott-morzsázott formába öntjük, és elsimítjuk. Durvára vágott dióval megszórjuk. Előmelegített sütőben, szép barnára sütjük.