Receptek Desszertek Sütést igénylő Grízpuding almamártással

Hozzávalók

1 l tej

10 dkg cukor

2 darab alma

2 dl tejszín

1 darab vanília

10 dkg búzadara

1 csomag pudingpor (vaníliás)

Leírás

Egy edényben vizet forralunk, amelyhez hozzáöntjük a tejet és felforraljuk. A vanília rudat kikaparjuk és a forró tejbe rakjuk. Hozzáadagoljuk a búzadarát és felfőzzük, majd a tejjel simára kevert pudingporral sűrítjük és cukorral édesítjük. Az így elkészült masszát, vizezett formákba töltjük. Hűtőbe rakjuk és 2 órán keresztül dermesztjük. Az almákat felkockázzuk és vajon megpároljuk, felöntjük tejjel és fahéjjal, valamint cukorral ízesítjük. Pudingporral sűrítjük. A hideg grízpudingot tányérra borítjuk és forró almamártással tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4