Receptek Előételek Hideg előételek Tonhal (bakonyi módra)
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál liszt
2 dl tejföl
1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
10 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab paprika
1 fej hagyma
20 dkg gomba
1 darab halászlé kocka
0,8 kg hal (tonhalfilé)
Leírás
A halszeleteket kivajazott lábosban szétterítjük. Egy kis fej hagymát 10 dkg vajban megpirítjuk, teszünk hozzá 20 dkg gombát és tovább pirítjuk. 1 halászlé leveskockát feloldunk vízben és 2 kanál liszttel, és 1 pohár tejföllel habarást készítünk, jól felforraljuk és ráöntjük a halra. Ebben a mártásban kb. 5 percig pároljuk. Petrezselyemzölddel ízesítjük. Nyáron tehetünk hozzá 1 paprikát és 1 paradicsomot.Galuska köret a legjobb hozzá,de tálalhatjuk puliszkával is.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4