Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy edényben vizet forralunk, amelyhez hozzáöntjük a tejet és felforraljuk. A vanília rudat kikaparjuk és a forró tejbe rakjuk. Hozzáadagoljuk a búzadarát és felfőzzük, majd a tejjel simára kevert pudingporral sűrítjük és cukorral édesítjük. Az így elkészült masszát, vizezett formákba töltjük. Hűtőbe rakjuk és 2 órán keresztül dermesztjük. Az almákat felkockázzuk és vajon megpároljuk, felöntjük tejjel és fahéjjal, valamint cukorral ízesítjük. Pudingporral sűrítjük. A hideg grízpudingot tányérra borítjuk és forró almamártással tálaljuk.