Receptek Főételek Húsos ételek Grillezett zöldségek szaftos sertéssülttel és sült kolbászkákkal/kolbászokkal

Hozzávalók

6 darab parasztkolbász
30 dkg sertés tarja
2 darab kaliforniai paprika
1 darab sárga kaliforniai paprika
1 darab cukkini
1 darab padlizsán
1 darab brokkoli
8 szál spárga
3 darab paradicsom
2 kanál szárított bazsalikom
2 kanál szárított kakukkfű
2 kanál olívaolaj
1 csipet

Elkészítés

1

A grillsütőt közepes lángon felmelegítjük.

2

Egy tálban összekeverjük a kisebb darabokra vágott zöldséget, az olajat, a bazsalikomot és a kakukkfüvet. A húst és a kolbászt is kis darabokra vágjuk. Mindent alufóliába csomagolunk és 25-30 percig grillezzük

3

Ha kész, óvatosan vegyük le róla a fóliát, hogy ne puhuljon meg túlságosan (vigyázzunk, nehogy megcsapjon a gőz).

4

A kolbász- és húsfalatokat összekeverjük a sült zöldséggel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4