Receptek Főételek Tészta Gombás-sonkás spagetti

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál extra szűz olívaolaj
20 dkg sonka
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 kanál vöröshagyma
1 csomag spagetti
12½ dkg csiperkegomba
10 dkg trappista sajt

Leírás

A hagymát és a sonkát felaprítjuk (a sonkát lehet vékony kockákra is vágni, ki hogy szereti), a gombát vékony szeletekre vágjuk. Az olívaolajat felhevítjük, a hagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát és a fűszereket (a curry-kurkuma saját újítás, szép sárga színt és finom ízt ad neki). Rászórjuk a sonkát, és hagyjuk összefőni az ízeket. Végül beletesszük a tejszínt, és még egy picit főzzük. Tálaláskor rátesszük az időközben megfőzött spagettire, és megszórjuk reszelt sajttal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4