Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
2 csomag gesztenyemasszát, 25 dkg darált háztartási kekszet, 12,5 dkg rámát összegyúrunk és a tortaformába belenyomkodjuk. 9 dl tejet, 3 cs. vaníliapudingot, 2 ek. cukrot sűrűre főzünk. 25 dkg rámát, 25 dkg cukorral kikeverünk és a kihűlt pudingos krémmel összekeverjük. Felét a tepsibe rakott gesztenyére rakjuk. 2 csomag babapiskótát rumos tejbe áztatunk és a krém tetejére rakjuk. Erre jön a krém másik fele. 1,2 liter Hulala tejszínt kemény habbá verünk és ráöntjük a krémre, majd csokit reszelünk a tetejére.