Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
1 kis fej kelkáposztát szeletelünk fel. Leveskockából, 2 l húslevest főzünk. Ha forr, beledobjuk a kelbimbót. Teatojásba zárva, hozzáadunk 4 gerezd fokhagymát,1 kávéskanál köménymagot és 1 kávéskanál morzsolt majorannát, majd fedő alatt puhára főzzük. Közben 4 evőkanál olajon, világos barnára pirítunk 4 evőkanál lisztet. 1 nagy fej hagymát megreszelünk, és a rántáshoz adjuk. Lehúzva az edényt a tűzről, belekeverünk 2 kávéskanál piros paprikát. Feleresztjük 1 dl hideg vízzel, és simára eldolgozzuk. Ha a kelbimbó megpuhult, a lassú, forrásban lévő levesbe csurgatjuk a rántást. 5 percig, fedő nélkül szelíden forraljuk. Közben felkarikázunk 4 pár virslit, amit a leveshez adunk, és további 4-5 percig forraljuk. Tálaláskor minden tányér aljára, 1-2 evőkanál tejfölt simítunk, és arra merjük a forró levest.