Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Cukorból, az egész fahéjból és 1 liter vízből szirupot főzünk. Hagyjuk legalább 40-50 percen keresztül főni, hogy jó intenzív fahéj íze lehessen.
Az almát próbáljuk meg egészben hagyni és így kicsumázni. Amikor ez megvan, vágjuk fel hajszál vékony szeletekre. Ezután sütőpapíron tegyük egy tepsire és kenjük meg a cukorsziruppal mindkét oldalát. Dobjuk be a sütőbe 80-100 fokon annyi időre, amíg szép ropogós nem lesz és fordítsuk meg őket. Minden víz el fog párologni belőle és a cukros fahéj fog rákaramellizálódni a szeletekre.