Fahéjas zöld almachips

Hozzávalók

2 kg zöldalma
500 g kristálycukor
5 darab egész fahéj

Elkészítés

1

Cukorból, az egész fahéjból és 1 liter vízből szirupot főzünk. Hagyjuk legalább 40-50 percen keresztül főni, hogy jó intenzív fahéj íze lehessen. 

2

Az almát próbáljuk meg egészben hagyni és így kicsumázni. Amikor ez megvan, vágjuk fel hajszál vékony szeletekre. Ezután sütőpapíron tegyük egy tepsire és kenjük meg a cukorsziruppal mindkét oldalát. Dobjuk be a sütőbe 80-100 fokon annyi időre, amíg szép ropogós nem lesz és fordítsuk meg őket. Minden víz el fog párologni belőle és a cukros fahéj fog rákaramellizálódni a szeletekre.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4