Hozzávalók

6 darab tojás
6 kanál kristálycukor
3 dl tejszín
1 kk őrölt fahéj
10 dkg étcsokoládé
6 kanál finomliszt

Leírás

A krém hozzávalóit előző nap fölforraljuk, és egy napra hűtőbe tesszük. A tojásokat szétválasztjuk. A tojások fehérjét habbá verjük, félidőben kanalanként hozzáadjuk a cukrot és kemény habbá verjük. Egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, ezzel is tovább habosítjuk. Lisztezett tepsiben, 170 fokon kb. 10 perc alatt, tűpróbáig megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4