Hozzávalók

6 darab tojás
6 kanál kristálycukor
3 dl tejszín
1 kk őrölt fahéj
10 dkg étcsokoládé
6 kanál finomliszt

Leírás

A krém hozzávalóit előző nap fölforraljuk, és egy napra hűtőbe tesszük. A tojásokat szétválasztjuk. A tojások fehérjét habbá verjük, félidőben kanalanként hozzáadjuk a cukrot és kemény habbá verjük. Egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, ezzel is tovább habosítjuk. Lisztezett tepsiben, 170 fokon kb. 10 perc alatt, tűpróbáig megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4