Receptek Előételek Hideg előételek Erdélyi krumplisaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
2 dl tejföl
1 fej vöröshagyma
75 dkg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
25 dkg alma
1 darab citrom
1 fej jégsaláta
1 tk szárított kakukkfű

Leírás

A krumplit sós vízben főzd meg. Szedd le a héját, és az almával együtt kockázd fel. Utóbbit locsold meg a citrom levével. A tojásokat is főzd meg, szedd le a héjukat, és vágd kockákra őket. A vöröshagymát aprítsd fel. A saláta kis részét és a kakukkfüvet aprózd fel, tedd a tejfölbe, csepegtess bele némi citromlevet, és ízlés szerint sózd, borsozd. A mártásba keverd bele a felkockázott hozzávalókat, és az egészet tedd hűtőbe. A maradék fejes salátával tálald.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4