Hozzávalók

1 kanál tengeri só
1 gerezd fokhagyma
1 darab vöröshagyma
3 darab sárgarépa
1 csomag friss petrezselyem
2 darab fehérrépa
1 kanál ételízesítő
0.2 kg kínai kel
10 dkg eperlevél
1 kg marha csont

Leírás

A csontot jól megmossuk és 2-3 órán keresztül főzzük. A sárgarépát, petrezselyemgyökeret hosszába, a karalábét, hagymát szeletekre vágjuk és a zsírban lepirítjuk. A többi zöldséggel együtt, a csontokhoz adjuk és együtt főzzük. Leszűrjük és bármilyen metéltet, vagy galuskát főzünk bele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4