Hozzávalók

1 tasak vaníliás cukor
1 darab tojás
10 dkg porcukor
30 dkg étcsokoládé
20 dkg margarin
1 üveg baracklekvár
1 marék dió
30 dkg finomliszt
1 kk citrom

Leírás

A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk az összes többi hozzávalót, és összegyúrjuk. Ha összegyúrtuk, 30-40 percre be kell tenni a hűtőbe, pihenni a tésztát. :) Ezután lisztezett asztalon kinyújtjuk 2 mm vastagra, és nagy, vagy kicsi pogácsa kiszúróval kiszurkáljuk. Sima tepsire tesszük, és 180 fokon, kb. 5-7 percig sütjük. A kihűlt karikákat lekvárral összetöltjük, majd olvasztott csokiba mártjuk, vagy porcukorral lehintjük, és minimum 20 percet hagyjuk állni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4